2020 sine negletrender er spådd!

 

 

Nytt år betyr nye trender! Noe som alltid er like spennende. Skal man gi etter og følge alle trendene (selv om man kanskje ikke synes de er spesielt fine?) eller bare kjøre sitt eget løp?

Det blir stadig nye teknologier og metoder i negle-industrien og vi har tatt en titt på de hotteste negletrendene for 2020!

 

Les mer her

Massasjens mange fordeler

 

 

Massasje. En luksus for mange, og noe man kanskje bare unner seg i ny og ne. Det finnes ikke noe bedre, eller noen ganger verre, enn å ligge på massasjebenken og løsne opp i en stiv kropp. Som sagt; massasje er digg, men hva gjør det egentlig for kroppen din?

 

Les mer her

Osteopati – hvordan kan det hjelpe deg? 

 

 

Kiropraktor, fysioterapeut, osteopati. Det kan være vanskelig å skille alle disse medisinske behandlingene fra hverandre fordi de kan høres like ut, men er de det? 

I dette blogginnlegget legger vi frem hva osteopati egentlig er og hvorfor det kan hjelpe kroppen din å fungere litt bedre i hverdagen.

 

Les mer her

Hvorfor er vipper og bryn så viktig for ansiktet vårt? 

 

 

 

Hadde det ikke vært perfekt å kunne stå rett opp av senga, vaske ansiktet, påføre krem og dra på jobb?

En sminkefri hverdag virker forlokkende for mange, både på grunn av tid, men også for å “lufte” ansiktet. 

 

Les mer her

Fakta om IPL og diodelaser

 

 

 

Det er et evig mas dette med hårfjerning, spesielt om sommeren, og mange av oss tyr ofte til høvelen. Dette kan resultere i tørre legger, nupper og inngrodde hår.

Med IPL og diodelaser er det mulig å slippe alt dette, pluss at det har et langvarig resultat!

 

Les mer her

6 tips til vintertørr hud!

Vinterer kan være utfordrende for mange av oss. Luften blir betraktelig kaldere og dette kan desseverre gå utover huden både i ansiktet og på kroppen. Kløe og flass er bare noen av tingene vi må slite med i ett med jule-stress. 

I den anledning tenkte vi at det var på sin plass å komme med et par tips til vintertørr hud, slik at du slipper mer å stri med annet enn sprø svor på ribben. 

 

Få dine tips her!

Vanlig lakk eller shellac?

Shellac er en form for gelé lakk. Den største forskjellen mellom gelélakk og vanlig neglelakk er at gelélakk herdes ved hjelp av UV-lys, mens vanlig lakk lufttørker.

En gelé lakk varer som regel mye lengre enn vanlig lakk og kan komme i både matt finish og blank.

Vanlig lakk kan man forvente skal sitte fint i 2-4 dager, med god lakk og godt arbeid kan man få et fint resultat i opptil 1 uke. Ønkser man et resultat som varer lengre, gjerne et par uker, er shellac et godt alternativ. 

Våre samarbeidspartnere og salonger som tilbyr shellac og kunstnegler brenner for yrket sitt, og du kan forvente topp resultat og flotte design. Her vil du også få tips til hvordan man fjerner shellac.

 

Les mer om shellac her

Les våre 10 beste tips om hudpleie og fotpleie! 

Hvordan skal man på best måte opprettholde en sunn og frisk hud?

Og hvordan skal man på beste måte behandle føttene våre, for å unngå ulike plager?