I’ve got the blues

Blå, blå, blå! Alle alle toner. Er du en turkis type, eller den mer dype, mørke blå? Gå for den tonen som passer deg og ditt humør. 

 

Fransk manikyr 2.0

Bytt ut den vanlige franske manikyren med en litt mer spenstig variant hvor du bytter ut den hvite tuppen med en knall farge som matcher din personlighet. 

Finn ditt indre dyr

Er du en leopard, tiger eller zebra? Vis ditt indre deg gjennom dyreprint på neglene!

 

 

Ombré!

Som i fjor er dette fortsatt en trend. Ombré-neglen har kommet for å bli, og i akkurat den fargen du selv ønsker. 

 

 

Flower power

I disse miljøbevisste tider kan jo du vise at du er miljøbevisst ved å dekorere dine negler med blomster og grønne kreasjoner. I tillegg til at du ytrer et miljøsyn, så ser det jo veldig fint ut! 

Let it shine…

… med metalliske farger! Pryd neglene dine med klassiske gull-, sølv eller bronse-toner, eller gå litt ut av boksen med lilla, rosa eller blå!

 

Pasteller

La deg inspirere av den vårlige følelsen og gå for duse farger i lilla, gult, grønt eller blått. Du kan gå for en farge eller fler!

 

Glam deg opp med krystaller!

Gjør en eller flere av neglene dine om til smykker ved å legge krystaller dandert som glitrende mønstre.

Outer space!

Er du i overkant interessert i astrologi? Få stjernetegnet ditt på neglene dine, da vel! Eller pynt med noen stjerner og måner for den kosmiske følelsen. 

Nyansér deg

Finn din favorittfarge som utgangspunkt og match resten av fingrene med nyanser som passer sammen med din utvalgte hovedfarge. Dette gir et variert, enkelt og kreativt inntrykk.

Kilder:

kk.no

Bilder lånt fra pintrest.