Vi drømmer vel alle om å kunne stå rett opp av senga, vaske ansiktet, slippe å sminke seg, og så dra på jobb. Realiteten er som regel ikke sånn og vi har blitt mer og mer avhengig av å kunne løfte ansiktet et par ekstra hakk før vi går ut av døren.

Men! Det finnes noe som gjør at du kan spare litt tid om morgenen; forming og farging av bryn, pluss farging av vipper! 

  

Dette er en behandling som hjelper å fremheve den fulle lengden av vippene dine ved at alt blir i lik farge, og det er ikke nødvendig med bruk av maskara i tillegg.

Ved forming av bryn kan du få hjelp til å forme brynene dine slik at de komplimenterer din ansiktsform. Du bestemmer selv hvor mørke du vil de skal være og de vil fremstå som jevnere og ramme inn ansiktet ditt på en bedre måte. 

 

Dropp full sminke, spar tid og føl deg mer naturlig!

Bryn er er hot og det er mange ulike behandlinger er å velge i. Hva er rett for deg? 

Brynslaminering

 

Brynslaminering er en mild hårpermanent på strie hårstrå for å gi deg veldefinerte og fyldige øyebryn. Brynene formes med voks og pinsett og deretter lamineres hårene slik at de legger seg i en spesiell retning. 

Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i en mindre flatterende retning, har hull i formen eller for deg som ønsker et velstelt og gredd look. Resultatet gjør øyenbrynene fyldig og fluffy. 

Behandlingen er lett å utføre, tar ca 1 time og resultatet varer i ca. 6 - 8 uker.

Foto: Salongen Sola ved Rima @hud.lab

Brynsløft

Brynsløft har som mål å gi dine naturlige bryn en perfekt form tilpasset ditt ansikt. Det brukes tid på å finne de rette punktene for å få en optimal form på brynene.

Behandlingen består av farge, voks og napping med pinsett. Timen varer i ca. 45 minutter, og varer 3-6 uker avhengig av din vekstsyklus.

Foto: Touch of Beauty Bergen @touchofbeautybergen

 

Brow Henna

Henna bryn har blitt populært fordi fargen ofte sitter lenger enn vanlig permanent farge, og fordi mange like å velge et naturlig fargestoff som ikke inneholder kjemikalier.

Hennafargen kommer fra Henna planten, og er ett naturprodukt som gjennom mange år har vært benyttet til å farge både hår og hud med. Hennafargen kan også være et godt alternativ til deg med sensitiv hud. 

Varighet opptil 6 uker på brynshårene og 1-3 uker på huden. Fargen forsvinner naturlig og blir ikke "rødlig". Når denne behandlingen brukes jevnlig kan den bidra til å styrke og øke hårveksten i brynene.

Foto: Maxi Velvære Stavanger @maxistavanger

Forming og farging av bryn

Ikke alle passer hvilken som helst form og farge. Dine bryn er med på å ramme inn ansiktet ditt, derfor er det viktig å finne din riktige brynsform og farge. Vanlig forming og farging av brynene vil i mange tilfeller være den basic behandlingen du trenger.

Foto: Eluce AS, Oslo, @oda_elucebeauty

I Droppin finner du ledige timer hos en rekke salonger innen hud, hår og velvære til en lavere last minute pris. Vi er tilstede i Stavanger, Oslo, Bergen og Kristiansand.

Du kan bestille i dag og maks. to dager frem.

Har du ikke Droppin appen? Last ned her