Hvordan det hele startet:

Droppin ble startet av Marianne i 2016 med en idé og et ønske om å kunne finne ledige timer, sammenlige priser og tilbud hos flere salonger i en samlet oversikt. På samme måte som man gjør når man f.eks skal bestille et hotellrom.

Med Droppin appen slipper du å sjekke opp salong etter salong  for så å se at det var fullt eller at det ikke var tid når du ønsket. I tillegg vises prisen på alle behandlinger og gjør det oversiktelig, raskt og enkelt å bestille en time. 

I prosesse fant vi også ut at det var krevende for salonger å få fylt opp timer som de har ledig samme dag og dagen etter. Kunne vi tilby en gulrot til kundene som var spontane og kjapt kunne ta en ledig time?

Svaret ble ja, ved å tilby en last minute pris på de timer som vare ledig i siste liten ville kundene få en lavere pris og salongene ville få en inntekt og et nytt kundeforhold. Litt lavere pris for deg som er fleksibel og en bedre inntjening for salongene og deres arbeidstakere.

En vinn – vinn! 

Vår visjon er å gjøre det enkelt å finne ledige timer til gode priser hos frisør- og velværesalonger –  i dag, i morgen og i overimorgen. Salongene legger ut ledige timer i siste liten, til en miks av rabatterte og ordinære priser. Endelig lønner det seg å bestille drop-in timer!

Droppin er et gründerselskap fra Stavanger. Ideen bak tjenesten var at det tok tid å ringe rundt eller sjekke hver salongs nettside for ledig time. Vi ønsket en kjapp oversikt, hvor du fikk opp hvem som hadde ledig til hvilken pris i dag, i morgen og i overimorgen.

Vi mener at kan du gjøre en god deal på frisør og velvære, for da kan du unne deg det litt oftere! Derfor legger salongene ut en andel timer i siste liten til en rabatt på mellom 20-50 %. Det betyr at hvis du er fleksibel og hiver deg rundt, kan du gjøre en god deal. Samtidig får salongen en ny kunde!