Droppins personvernerklæring

Droppin gjør sitt ytterste for å beskytte personopplysningene dine. Denne erklæringen forklarer hvordan Droppin samler inn og bruker personopplysninger. Den informerer også om dine rettigheter i forhold til oss. Du kan alltid ta kontakt med oss ved spørsmål om personvern og personopplysninger ved å sende en e-post til personvern@droppin.no.

 

Når du benytter deg av Droppins tjenester, godkjenner du personvernerklæringen og vår bruk av dine personopplysninger. Du godkjenner også at Droppin bruker elektroniske kommunikasjonskanaler til å sende deg informasjon. Det er viktig at du leser og forstår personvernerklæringen før du bruker våre tjenester.

For å kunne tilby våre tjenester gjennom vår plattform, er vi nødt til å bruke personopplysningene dine slik vi beskriver nedenfor. Vi gjør dette med største mulige hensyn til å beskytte dine opplysninger.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Informasjon du gir oss. Du gir oss informasjon om deg når du bruker plattform. Dette kan være:

 • Personlig informasjon og kontaktinformasjon - navn, fødselsdato, tittel, e-postadresse, telefonnummer, osv.

 

Informasjon vi samler inn om deg. Når du bruker våre tjenester, som når du gjennomfører et bestilling hos en av våre samarbeidspartnere, kan vi samle inn følgende informasjon:

 • Personlig informasjon og kontaktinformasjon - navn, fødselsdato,  tittel, , e-postadresse, telefonnummer, osv.
 • Informasjon om varer/tjenester - detaljer om tjenestene du kjøper.
 • Historisk informasjon - Din kjøpshistorikk
 • Informasjon om samhandling mellom deg og Droppin - hvordan du bruker tjenestene våre, inkludert nettsiders svartid, nedlastingsfeil, inn- og utgangsmåte, samt leveringsbekreftelser når vi kontakter deg.
 • Informasjon om enheten - f. eks. IP-adresse, språkinnstillinger, nettleserinnstillinger, tidssone, operativsystem, plattform og skjermoppløsning.
 • Geografisk informasjon - din geografiske posisjon.

Informasjonen du gir oss er påkrevd for å inngå et avtalefestet forhold med oss. Resten av informasjonen vi samler inn er vanligvis nødvendig til andre formål,

som forklares nedenfor.

 

Hva gjør vi med informasjonen?

Tilbyr, utfører og forbedrer våre tjenester. Alle opplysninger brukes til å tilby, utføre og forbedre Droppins tjenester. Droppin behandler personopplysninger til følgende formål, basert på følgende juridiske grunnlag:

 

Formål

Juridisk grunnlag (“Hvorfor er det nødvendig å samle inn informasjonen”)

Automatisk avgjørelse

(J/N)

For å bekrefte din identitet og bekrefte dine personopplysninger og kontaktinformasjon

Oppfylle våre avtalefestede forpliktelser overfor deg

J

For å administrere din bestilling og forholdet til deg som kunde, f. eks. for å oppfylle våre forpliktelser mot deg som følge av eventuelle avtalemessige forhold mellom deg og oss, og for å gi deg informasjon, produkter og tjenester du ber oss om. .

Oppfylle våre avtalefestede forpliktelser overfor deg

J

For kundeanalyse og administrasjon av Droppins tjenester, samt for intern drift slik som feilsøking, dataanalyse, testing, undersøkelser og statistiske formål.

Oppfylle våre avtalefestede forpliktelser overfor deg og sikre våre egne legitime interesser

J

For å forsikre at innhold presenteres mest mulig effektivt for deg og enheten du bruker.

Oppfylle våre avtalefestede forpliktelser overfor deg

J

For å forhindre misbruk av Droppins tjenester som del av vårt arbeid for å holde tjenestene våre trygge og sikre

Oppfylle våre avtalefestede forpliktelser overfor deg i overensstemmelse med gjeldende lover

J

 

Kommunisere med deg. Droppin kan også bruke dine opplysninger for å sende deg periodiske nyhetsbrev og annen kommersiell informasjon på vegne av Droppin . Du kan alltid trekke tilbake ditt samtykke for disse formål ved å sende en e-post til personvern@Droppin.no.

 

Hvem kan vi dele informasjonen med?

Vi kan overføre eller dele informasjon om deg til utvalgte tredjeparter, som listes nedenfor. Vi tar alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske hensyn for å sikre at informasjon om deg behandles sikkert og beskyttes i tilstrekkelig grad når den overføres eller deles med slike utvalgte tredjeparter.

Partnere og leverandører, slik som bedrifter i Droppin

Droppin kan overføre informasjon om deg til partnere og underleverandører for å utføre våre avtalefestede forpliktelser overfor deg, og til andre formål som beskrevet i denne personvernerklæringen.
Service tilbydere. Droppin kan dele nødvendige personopplysninger med service tilbydere du handlet hos, for at service tilbyder skal kunne administrere bestillingen og håndtere eventuelle bestridelser. Personopplysninger som deles med service tilbyder er underlagt service tilbyders personvernerklæring og praksis.

 

Avhendelse. I følgende situasjoner kan dele personopplysninger med en tredjepart:

 • Dersom Droppin selger eller kjøper virksomheter eller eiendeler, kan personopplysninger deles med den potensielle kjøperen eller selgeren av slik virksomhet eller eiendeler.
 • Dersom Droppin eller en vesentlig del av Droppins eiendeler blir kjøpt av en tredjepart, kan personopplysninger om Droppins kunder utleveres og deles.

 

Hva gjør vi IKKE med personopplysningene dine? Vi kommer ikke til å selge dine personopplysninger til tredjepart uten at vi har din tillatelse.

 

Hvor lagrer vi personopplysninger?

Vi gjør alltid vårt ytterste for å behandle personopplysninger innenfor EU/EEA. Opplysninger kan imidlertid i visse tilfeller bli overført til, og behandlet i, et sted utenfor EU/EEA hos et firma i Droppin eller hos en leverandør eller underleverandør. Ettersom Droppin er forpliktet til å alltid beskytte dine opplysninger, vil Droppin ta alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske hensyn for å sikre at informasjon om deg behandles sikkert og beskyttes i tilstrekkelig grad sammenlignet med, og i tråd med, sikkerhetsnivået som gjelder innenfor EU/EEA.   

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle våre avtalefestede forpliktelser overfor deg, og som det er påkrevd i henhold til lovfestede lagringstider.

 

Dine rettigheter til tilgang, endring og sletting

 • Rett til tilgang. Du kan be om en utskrift av opplysningene du vil se, og verifisere de opplysningene vi har om deg. Det koster ingenting å få en slik utskrift.
 • Rett til endring. Du har rett til å korrigere feilaktige eller ufullstendige opplysninger om deg selv.
 • Rett til sletting (“retten til å bli glemt”). Du har rett til å be om at dine personopplysninger slettes dersom opplysningene ikke lenger er nødvendige til det formålet de ble samlet inn for.

 

Hva med informasjonskapsler og lignende sporingsteknologi?

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologi for å kunne tilby en skreddersydd og “smoooth” opplevelse på nettet. For detaljer om hvordan Droppin bruker informasjonskapsler og lignende, se vårt cookie statement.

Kontakt oss

Droppin AS er registrert i det norske foretaksregisteret med organisasjonsnummer  916 185 421, med hovedkontor i Professor Olav Hanssensvei 7 A, 4021 Stavanger, Norge.

 

Siden vi tar personvern såpass seriøst, har vi også en kundeansvarlig som håndterer personvernsaker, og de svarer gjerne på spørsmål om personopplysninger og personvern. Du når Droppins personvernansvarlige på: personvern@Droppin.no.

Droppin AS er ansvarlig enhet for behandlingen av dine personopplysninger slik det er beskrevet ovenfor. Droppin AS er underlagt norsk lov om personvern.

Besøk www.droppin.no for mer informasjon om Droppin.

____________

Denne personvernerklæringen ble senest oppdatert 23.09.2017.